Passie voor vormgeving en materialen

Over mij en werkwijze

Mijn bouwkundige achtergrond met een opvolgende opleiding aan de kunstacademie en een ruim werkverleden bij architectenbureaus en meubelmakers hebben mij gevormd tot een ontwerper met ervaring en een brede kijk op vormgeving en interieurarchitectuur. Woorden die mijn werkfilosofie omschrijven zijn “creatief, conceptueel, verrassend toch functioneel en pragmatisch, passie voor vormgeving en materialen, oog voor details”. Meer informatie over mij kun je lezen in mijn profiel.

Werkwijze

Ik kijk naar het totaal concept, je persoonlijke stijl, budget en manier van leven en werken. Hierop bied ik een passend maatwerk ontwerp van eenmalig advies in kleur, indeling en styling tot interieurontwerp, verbouwing of uitbreidingsplan. Ik begeleid je hele proces vanaf het eerste advies, schetsontwerp tot uitvoeringstekeningen, bouwkundige uitwerking en bouwbegeleiding. Indien gewenst begeleiding van de eventueel benodigde bouwaanvraag.

Ik werk onafhankelijk en ben niet verbonden aan leveranciers en ontvang géén provisie. Mijn uitgangspunt is vrijheid in keuzes. Wel heb ik een netwerk van vakmensen & bedrijven om me heen verzameld die vakmanschap en kwaliteiten bieden en waar nodig kunnen worden ingezet.

QuickScan interieur stylingadvies & verkoopadvies

Het proces van ontwerpen vraagt soms om een inzicht in je persoonlijke beeld en manier van leven en werken. Persoonlijk contact, openheid, vertrouwen en wederzijdse chemie zijn voor mij belangrijk. Het maakt het ontwerpproces wat makkelijker en doeltreffender.

QuickScan is een bezoek op jouw locatie. In een mondeling sessie van ± 3 uur geef ik per ruimte tips & trucs om de bestaande situatie te verbeteren. Dit eenmalig advies kan eventueel aangevuld worden met een interieurverslag als leidraad om verder zelf aan de slag te gaan. Het zelfde geldt voor een verkoopadvies.

De scan kan vervolgens worden aangevuld met een sessie waarin ik voor jou aan de slag ga met de styling in huis. Eventueel neem ik eigen accessoires mee en verzorg ik een fotosessie.

Interieur & -indeling advies of complexer?

Na een persoonlijk gesprek en inventarisatie van je wensen, ontvang je een maatwerk interieurontwerp. In overleg en op basis van je interieurbudget bepalen we hoe uitgebreid dit interieuradvies zal zijn. Op basis van dit uitgewerkte interieuradvies kun je zelf aan de slag of kiezen voor een vervolgstap en verdere uitwerking.

Complexere vraagstukken zoals een verbouwing, uitbreiding of een bedrijfsinterieur

Is de vraag en opgave wat complexer, zoals een totaal interieurontwerp, verbouwing of uitbreiding? Dan kom ik graag eerst (vrijblijvend & kosteloos) bij je op kennismakingsbezoek. Tijdens dit gesprek maak ik een inventarisatie van de wensen, opgave en knelpunten. Samen kijken we naar de beste oplossing en in welke mate advies nodig is. Daarna volgt een honorarium offerte en stappenplan.

De laaste nieuwtjes, tips & tricks

Laatste nieuws

Wil je op de hoogte blijven van mijn projecten, de laatste nieuwtjes en tips & tricks? Lees dan regelmatig eens mijn blog. Blijf me dus volgen op mijn Blog en blijf op de hoogte.

Interieur kantoor Prometeus

Prometeus als groot importeur en distributeur van supplementen voor de sportindustrie, had 4 verspreide warehouses. Duidelijke groei waren de aanleiding voor een nieuw kantoorpand met grotere opslagruimte. Interieur kantoor Promoteus …